Ochrana osobných údajov

Kliknutím na príslušné políčko webovej stránky udeľujete spoločnosti TM SLOVAKIA, s.r.o., J. Bottu 21, 934 01 Levice, IČO: 35 946 083 (ďalej len spoločnosť 'TM SLOVAKIA, s.r.o.') v súlade s ustanovením § 11 zákona č. 122/2013 Z. z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov (ďalej len 'zákon o ochrane osobných údajov') súhlas na spracúvanie vašich osobných údajov uvedených vo formulári po celú dobu existencie webovej stránky, a to na nasledujúci účel:

  1. Zasielanie ponúk tovarov a služieb poskytovaných spoločnosťou TM SLOVAKIA, s.r.o. alebo jej obchodnými partnermi a vykonávanie marketingových prieskumov

Spoločnosť TM SLOVAKIA, s.r.o. týmto vyhlasuje, že Vaše osobné údaje použije len na vyššie uvedené účely.

Poučenie:

  1. Poskytnutie vašich osobných údajov je dobrovoľné a spoločnosť TM SLOVAKIA, s.r.o. ako prevádzkovateľ nemá právny nárok na ich získavanie. Máte právo na informácie, odpis a opravu vašich osobných údajov vedených v informačnom systéme.
  2. Ochrana vašich osobných údajov sa spravuje ustanoveniami zákona o ochrane osobných údajov, pričom vaše práva sú upravené najmä v § 28 zákona o ochrane osobných údajov; napr. právo na základe písomnej žiadosti požadovať od spoločnosti TM SLOVAKIA, s.r.o. ako prevádzkovateľa napr. vo všeobecne zrozumiteľnej forme zoznam vašich osobných údajov, ktoré sú predmetom spracúvania, potvrdenie či sú alebo nie sú osobné údaje o vás spracúvané, opravu alebo likvidáciu vašich nesprávnych, neúplných alebo neaktuálnych osobných údajov, ktoré sú predmetom spracúvania a pod.
  3. Osobné údaje, ktoré poskytnete spoločnosti TM SLOVAKIA, s.r.o. prostredníctvom formulára musia byť pravdivé, a v prípade ich zmeny ste povinný o ich zmene bezodkladne informovať spoločnosť TM SLOVAKIA, s.r.o.
  4. V prípade neaktuálnosti Vami poskytnutých osobných údajov, po splnení účelu, po podaní námietky alebo v prípade odvolania Vášho súhlasu so spracúvaním osobných údajov budú tieto osobné údaje zlikvidované.
  5. Tento súhlas so spracúvaním osobných údajov máte právo kedykoľvek odvolať

Sídlo

TM SLOVAKIA, s.r.o.
J. Bottu 21
934 01 Levice

Kontakt

0366 319 178
0905 335 247
0911 335 247

Prevádzka/Pošta:

TM SLOVAKIA, s.r.o.
J. Bottu 21
934 01 Levice

Internet:


2627765364/1100
www.tm-computer.sk

Firemné údaje:

IČO: 35946083
DIČ: 2022033783
IČ. DPH: SK2022033783